FR | NL | DE

Street-turtle

Dit heeft U nog nooit gedaan! Een ware sensatie en een unieke belevenis. Wie van uw team zal tot het uiterste durven gaan? We kunnen de Street Turtles enkel inzetten in combinatie met andere activiteiten voor groepen van meer dan 16 deelnemers.

streetturtle_01   streetturtle_02   streetturtle_03   streetturtle_04
streetturtle_05 streetturtle_06 streetturtle_01

Materiaal

De Street Turle is een totaal nieuw en uniek race tuig die U extreme sensaties zal bezorgen, maar die door zijn uitzonderlijke wegligging makkelijk te besturen blijft ook voor mensen zonder enige ervaring. U zult zich te midden van een videospel wanen, de Street turle wordt namelijk door twee joy-sticks bestuurd. Een van de hendels laat U toe naar links en rechts te draaien, de andere hendel is er om de snelheid te bepalen en te stoppen. Voor de rest zult U uw lichaam moeten gebruiken om extreme bochten te nemen.

Prijs

Op anvraag.

Opties

Beschermoverall, broek en jas 3 €
Goed gevulde warme lunch vanaf 13 € pp

Welkom

Na reservatie van deze activiteit, heeft U afspraak bij ons activiteitencentrum Coo Adventure, bovenaan de waterval van Coo, net naast het hotel "Le Baron". Hier bieden wij een ruime parking aan, een vestiaire en WC.

Verloop

Adrenaline Events is continu op zoek naar nieuwe en originele activiteiten en animaties die wij U kunnen bieden tijdens uw events in de Ardennen of bij U in de buurt. Wij kunnen U bijvoorbeeld deze animatie in exclusiviteit aanbieden van op het circuit van Spa – Francorchamps. U kent de schildpad reeds als diertje, U kent zeker ook de “Ninja Turtles”, maar Adrenaline Events heeft iets totaal nieuws te bieden dat U zeker mag toevoegen in uw woordenschat; de street turtle. Deze rare “rijdende plankjes” zullen U toelaten zich te amuseren, maar ook de basis principes van het correct rijden op een race circuit aan te leren. Indien U denk dat rondrijden zonder stuur en zonder zitje onmogelijk is, dan moet U onze Street Turtles dringend komen testen!

© http://www.coo-adventure.nl

Ardennen Avonturen Online Reserveren

Top Adventure

Petit Coo,4 - B-4970 Stavelot BELGIQUE
Tél +32 80 68 91 33 - Fax +32 80 68 91 39
Corporate groepen activiteiten Adrenaline Events