FR | NL | DE

Speleologie

Fantastische ontdekking van de ondergrondse mysterieuse wereld. Wij bieden U een 'ontdekkings' activiteit aan voor beginners. Let er wel op dat het hier een activiteit betreft die niet geschikt is voor deelnemers die zich niet op hun gemak voelen in kleine, smalle en donkere ruimtes. Wij bieden deze activiteit enkel voor groepjes van maximaal 14 deelnemers. Dit is zeker een grensverleggende groeps belevenis.

speleo_01   speleo_02   speleo_03   speleo_04
speleo_05 speleo_06 speleo_01

Materiaal

Uw veiligheid wordt gewaarborgd door een helm die speciaal voor deze sport werd ontwikkeld en een hoofdlamp. Zelf moet U zorgen voor sportieve en comfortabele kleding die vies zal worden en sportschoenen. U kunt eventueel een beschermpak bij ons verkrijgen.

Prijs

speleologie
+/- 2 h 45€ pp min 8 max 14 pers

Opties

Beschermoverall, broek en jas 3 €
Goed gevulde warme lunch vanaf 13 € pp

Welkom

‚ÄčNa reservatie van deze activiteit, heeft u afspraak bij ons activiteitencentrum Coo Adventure, bovenaan de waterval van Coo, net naast het hotel "Le Baron". Hier bieden wij een ruime parking aan, een vestiaire en wc. Hier ontvangt u dan het routeplan om tot aan de 25km verder gelegen grot te rijden, deze ligt in Remouchamps. Op bepaalde dagen is het mogelijk dat onze gids u voorrijdt. Vanuit Coo is het ongeveer 25 minuten rijden.

Verloop

Tijdens deze activiteit zult U heel wat leren en heel wat ontdekken; deze activiteit speelt zich volledig ondergronds af en is vrij sportief te noemen. Wij raden deze activiteit dan ook af aan personen die last hebben van claustrofobie en aan personen die zich niet gelukkig voelen in smalle en donkere ruimtes. Wij zorgen ervoor dat U op een leuke manier het materiaal zult gebruiken op een correcte manier en dat U een fantastische ontdekking beleeft samen met onze instructeurs. Het voordeel van deze activiteit is dat de temperatuur in de grot het hele jaar gelijk is, namelijk: 8 – 9° C en het regent er nooit!

© http://www.coo-adventure.nl

Ardennen Avonturen Online Reserveren

Top Adventure

Petit Coo,4 - B-4970 Stavelot
Tél +32 80 68 91 33 - Fax +32 80 68 91 39
XHTML CSS PHP © armedia.pro