FR | NL | DE

Rafting

Zodra de Amblève rivier een hoog waterdebiet heeft en veel stroming biedt, dan kunnen wij onze raft boten klaarmaken voor een unieke en vooral leuke afdaling. U kunt een challenge inbouwen indien U met meerdere boten vertrekt. Zo kunt U bijvoorbeeld een stuk stroomopwaards peddelen, dit is pas echt 'teamwork'. Mogelijk vanaf minstens 6 deelnemers.

rafting_01   rafting_02   rafting_03   rafting_04
rafting_05 rafting_06 rafting_01

Materiaal

Wij beschikken over zelflegende rubberen raft boten met +/- 10 plaatsen, peddels en reddingsvesten « 70 Newton ». Het is mogelijk om een extra neopreen surfpak van 4mm te huren. Let op : het raften gebeurd op de Amblève en is niet te vergelijken met rivieren in bijvoorbeeld de Alpen …  maar het is een zeer leuke groepsactiviteit waar veel gelachen wordt!

Prijs

rafting
9 km 19 €
9 km + bus 22 €
9 km + mountainbike 32 €

Opties

Neopreen surfpak 3€
Gids / begeleider 85 € (9 km)
Goed gevulde warme lunch vanaf 13 € pp

Welkom

Na reservatie van deze activiteit, heeft U afspraak bij ons activiteitencentrum Coo Bike Adventure, bovenaan de waterval van Coo, net naast het hotel "Le Baron". Hier bieden wij een ruime parking aan een en vestiaire.

Verloop

Na een korte inleidende briefing briefing wordt U te water gelaten op een plaats die wij kiezen in functie van de periode van het jaar en vooral in functie van het waterdebiet van de rivier. Nadat U aangekomen bent op het eindpunt, kunt U kiezen of per mountainbike of met onze bus terugkomt. Ook kunnen wij op aanvraag een leuke tocht organiseren om zo een oriëntatietocht te plannen. Deze activiteit is onderhevig aan toestemming volgens het waterdebiet op de rivier ons dus altijd vooraf contacteren voor aankomst om te zien of er kan gestart worden of niet.

© http://www.coo-adventure.nl

Ardennen Avonturen Online Reserveren

Top Adventure

Petit Coo,4 - B-4970 Stavelot BELGIQUE
Tél +32 80 68 91 33 - Fax +32 80 68 91 39
Corporate Days Organization Adrenaline Events