FR | NL | DE

Quad

Wij nemen U mee voor een ongelooflijke en adembenemende ontdekking van de Amblève Vallei. We maken een trektocht die voor 85% 'off road' is, op zeer technisch en spectaculair terrein, waar snelheid niet van toepassing is. Al vrij snel zult U verbaasd zijn over uw eigen capaciteiten om bepaalde natuurlijke hindernissen te overbruggen op een veilige manier, onder het waakzame oog van onze ervaren instructeurs.

Quad Huren   Outdoor Quad   Quad Adventure   Quad Ardennen Rijden
Quad Yamaha quad_06 quad_01

Materiaal

Vanaf begin 2010 veranderen wij al onze polaris trailboss 330 quads in Yamaha quads van het model grizzly 350 , deze quads bieden meer kracht en hebben dus meer mogelijkheden op het ruige terrein waarop wij ze gebruiken. Verder bieden zij schijfremmen (in plaats van trommel remmen!). Uiteraard bieden wij U nog altijd de helmen en een beschermoverall aan. Voorzie, in functie van de periode, handschoenen, sjaal en vooral warme kleding en schoenen. Tijdens "droge" periodes kunt U ook het beste zorgen voor een stofbril of zonnebril.

Prijs

quad
1 h. 65 €
2 h. 90€
3 h. 125€

Opties

Beschermoverall, broek en jas 3 €
Goed gevulde warme lunch vanaf 13 € pp

Welkom

De start van onze quad tochten is altijd ons activiteitencentrum Coo Bike Adventure, bovenaan de waterval van Coo, net naast het hotel "Le Baron". Hier bieden wij een ruime parking aan, een vestiaire en WC.

Verloop

U moet zich minstens 15 minuten voor aanvang melden bij Coo Bike Adventure voor het invullen van de huurdocumenten, vergeet uw autorijbewijs niet, zonder kunt U niet rijden! Na uw inschrijving krijgt U een helm en kunt U voor 3 € een beschermpak huren (niet verplicht). Nu bent U klaar voor de technische en veiligheidsbriefing en de korte inleidende instructie samen met onze instructeurs. Na enkele oefeningen vertrekt U voor een adembenemende trektocht doorheen de "Amblève Vallei" een ware ontdekking. Dit programma berust niet op snelheid, maar eerder op techniek en behendigheid, dit gezien de technische aard van het traject. Wij organiseren deze activiteit op een respectueuze manier ten opzichte van de buurtbewoners en de natuur.

© http://www.coo-adventure.nl

Ardennen Avonturen Online Reserveren

Top Adventure

Petit Coo,4 - B-4970 Stavelot BELGIQUE
Tél +32 80 68 91 33 - Fax +32 80 68 91 39
XHTML CSS PHP © armedia.pro