FR | NL | DE

Ardennen Paintball Outdoor

We ontvangen U op ons volledig natuurlijk terrein midden in een dennebos van meer dan 20.000m². Deze activiteit is gericht op fun en teambuilding. U speelt samen met andere spelers om zo een grotere groep te vormen, alle spelers worden ingedeeld in twee teams die het tegen elkaar zullen opnemen. U speelt dus met en tegen mensen die U kent en niet kent.
Bij het paintballen is het zo, dat hoe meer spelers er zijn, hoe meer actie er zal zijn. Indien U alleen met uw groep wenst te blijven, dan kunt U deze optie reserveren (zie prijzen).

paintball_01   paintball_02   paintball_03   paintball_04
paintball_05 paintball_06 paintball_01

Materiaal

Coo Adventure heeft beslist om in 2006 over te gaan van het verouderde "Co2" systeem naar het revolutionaire "luchtdruk" systeem voor onze paintball activiteit. Dit zal U toelaten het hele jaar door en met gelijk welke weerscondities te kunnen spelen.  Wij bieden U een nooit geëvenaard en kwalitatief speelplezier op ons prachtige en natuurlijke outdoor terrein. Onze guns zijn de beste die er te vinden zijn, namelijk de "typmann 68", de beschermmaskers die wij U lenen zij van het merk "JT spectra". Wij raden U aan om oude kleding en schoenen te voorzien die wat vies mogen worden. Als u niet voorzien bent, kunnen wij u een bescherm overall geven voor 1 euro pp.

Prijs

sniper commando VIP
2 h 30 22 € 45€ 990 €
incl. 100 verfkogels 500 verfkogels 5500 verfkogels
extra verfkogels 100 > 8€ 100 > 8€ 100 > 8€

Wij raden U aan om oude kleding en schoenen te voorzien die wat vies mogen worden. Indien U deze niet voorzien heeft, dan voorzien lenen wij U volledig gratis een katoenen beschermoverall. Het is mogelijk dat er andere spelers samen met U spelen.
« VIP » programma met de exclusiviteit van het terrein, maximaal 45 deelnemers 990 € (forfait voor de groep)

Opties

Goed gevulde warme lunch vanaf 13 € pp

Welkom

Na reservatie van deze activiteit, heeft U afspraak bij ons activiteitencentrum Coo Adventure, bovenaan de waterval van Coo, net naast het hotel "Le Baron". Hier bieden wij een ruime parking aan, een vestiaire en WC. Hier ontvangt U dan het routeplan om tot aan het 7km verder gelegen terrein te rijden. Wij ontvangen U op onze natuurlijk terrein van meer dan 20 000 m² uitgerust met houden schuttingen, bruggen, greppels, etc …

Verloop

Na de veiligheidsbriefing over het verloop van de paintball activiteit en nadat onze instructeurs zeker zijn van het feit dat elke speler deze regels goed begrepen heeft, starten we met de eigenlijke activiteit en zorgen onze instructeurs voor meerdere scenario’s en spelletjes die op communicatie en strategie gericht zijn, waaronder:

Het vlaggenspel
The Fugitive
De president
Escape
De dokter

U bent uiteraard volledig vrij om ons uw meest gekke en leuke scenario’s voor te leggen. In het geval dat U komt in het kader van een vrijgezellen feestje, dan blijven wij graag tot uw dienst voor de bespreking van de verschillende mogelijkheden. Wij raden U aan om oude kleding en schoenen te voorzien die wat vies mogen worden. Als u niet voorzien bent, kunnen wij u een bescherm overall geven voor 1 euro pp.

© http://www.coo-adventure.nl

Ardennen Avonturen Online Reserveren

Paintball Adventure

Petit Coo,4 - B-4970 Stavelot BELGIQUE
Tél +32 80 68 91 33 - Fax +32 80 68 91 39
Corporate groepen activiteiten Adrenaline Events