FR | NL | DE

Mountainbike

De meest ecologische en natuurlijke manier om op ontdekkingstocht te gaan doorheen de streek. Wij verhuren enkel mountainbikes van het merk "Specialized". Per mountainbike kunt U overal komen, hou wel rekening met het Ardeense reliëf dat toch wel sportief te noemen is. In ons activiteitencentrum heeft U de keuze uit verschillende modellen.

mountainbike_01   mountainbike_02   mountainbike_03   mountainbike_04
mountainbike_05 mountainbike_06 mountainbike_01

Materiaal

Wij verhuren mountainbikes van het merk "Specialized" met aluminium frames en een Shimano uitrusting. Wij bieden U drie verschillende modellen:
Bike zonder vering, bike met voorvering en volledig geveerde mountainbike. Wij beschikken over verschillende maten. Onze mountainbikes worden na elke verhuurbeurt grondig schoongemaakt en gecontroleerd. Voor nog meer comfort bieden wij verschillende soorten zadels en bidonhouders, wel moet U zelf voor een biddon zorgen. Voor nog meer veiligheid bieden wij U een veiligheidshelm aan, deze zijn inbegrepen in de verhuurprijs.

Prijs

basis
model
voorvering voor en achtervering
4 h 15 € 18 € 25 €
8 h. 21 € 24 € 35 €
w-e. 35 € 42 € 60 €
3 j 50 € 61 € 86 €
4 j. 56 € 71 € 93 €
1 week 88 € 126 € 166 €

Options

Regenjas 6 €
Goed gevulde warme lunch vanaf 13 € pp
Reparatie set gratis op aanvraag
Tandem: 29€ voor 4 uur
gids: 85 € voor 3uur €
Bike Wash (om privé bikes te reinigen) 1,50 €

Welkom

U meld zich bij ons activiteitencentrum Coo Adventure, bovenaan de waterval van Coo, net naast het hotel ‘Le Baron’. Hier bieden wij een ruime parking aan en een vestiaire. Een instructeur staat bij de balie die u zal inlichten over de verschillende mogelijke routes die u kunt volgen en leuke tips over de streek + de eventuele wonden ontsmetten… Op aanvraag kunnen wij eventueel de bikes leveren voor u bij uw verblijf.

Verloop

Een van onze medewerkers zal U helpen in het maken van de juiste keuze bij het huren van een mountainbike en de eventuele verdere afstelling van de mountainbike volgens uw maat / gewicht. Indien U deze vooraf reserveert, dan zorgen wij voor een gids / instructeur (75 € / 3 uur).  Deze gids zal dan de meest ideale route kiezen om U de beste stukken te laten rijden en dit in functie van uw conditie en capaciteiten.  Eveneens kan hij dan een reparatie uitvoeren indien U pech heeft onderweg.

© http://www.coo-adventure.nl

Ardennen Avonturen Online Reserveren

Top Adventure

Petit Coo,4 - B-4970 Stavelot
Tél +32 80 68 91 33 - Fax +32 80 68 91 39
Corporate groepen activiteiten Adrenaline Events