FR | NL | DE

ARDENNEN Kajak

Zeer mooie en rustgevende activiteit op de rivier Amblève. U zult een zeer mooie tocht maken doorheen de natuur. Het voordeel van deze activiteit is dat U zelf uw ritme kunt bepalen. In functie van het waterdebiet en het jaargetijde is deze activiteit eerder familiaal of sportief te noemen. Wij kunnen U vanaf enkele dagen vooraf melden hoe sportief deze activiteit is op het moment van uw komst.

rivier   ambleve   coo   kajak
kajakken kayak rafting

Materiaal

Wij bieden U kajaks van het merk « Prijon » in polypropileen, deze zeer sterke boten zijn zeer licht en makkelijk te besturen.
Vanuit ons activiteitencentrum zult U op de Amblève rivier varen, de tocht zal min of meer sportief te noemen zijn in functie van de waterstand en de gekozen periode. Uiteraard krijgt U bij ons ook een zwemvest van het type 70N en een peddel.

Prijs

kajak
9 km 17 €
9 km + bus 19 €
9 km + mountainbike 29 €

Opties

Neopreen surfpak 3€
Gids / begeleider 150 €
Goed gevulde warme lunch vanaf 13 € pp

Welkom

Na reservatie van deze activiteit, heeft U afspraak bij ons activiteitencentrum Coo Adventure, bovenaan de waterval van Coo, net naast het hotel "Le Baron". Hier bieden wij een ruime parking aan, een vestiaire en WC. Let op : voor het kajak varen kunt U enkel een vertrek reserveren tussen 09h00 en 11h30, na deze tijd kunt U dan op vrije basis langskomen tot uiterlijk 14h00. Het is dan mogelijk dat er wachttijden zijn.

Verloop

Na een korte inleidende briefing wordt u te water gelaten op een plaats die wij kiezen in functie van de periode van het jaar en vooral in functie van het waterdebiet van de rivier. Nadat u aangekomen bent op het eindpunt, kunt u kiezen voor het terugkomen per mountainbike of met onze bus. Ook kunnen wij op aanvraag een leuke tocht organiseren om zo een oriŽntatietocht te plannen. De doenbaarheid van deze activiteit hangt uiteraard volledig af van het waterdebiet op de dag van uw komst. Gelieve bij de start te informeren naar de staat van de rivier.

© http://www.coo-adventure.nl

Ardennen Avonturen Online Reserveren

Top Adventure

Petit Coo,4 - B-4970 Stavelot
Tél +32 80 689133 - Fax +32 80 689139
Ardennen-Kayak - -->