FR | NL | DE

Karting Spa Francorchamps

Op zoek naar snelheid, sensatie en competitie? Wij organiseren voor U de zeer unieke "karting challenge" op de kartbaan van het mooiste race circuit ter wereld (cfr. Michaël Schumacher !). De karting challenge is een leuke activiteit waarbij we een zeer spannende race organiseren van 30 minuten (10 minuten qualificatie en 20 minuten racen)

karting_01   karting_02   karting_03   karting_04
karting_05 karting_06 karting_01

Materiaal

Voor nog meer zekerheid bieden wij enkel karts die volledig omgeven zijn door een bumper systeem. De karts zijn aangedreven door een automatische 4-takt motor van 160 cm³. Verstelbare kuipzetels. Elektronische "chip" op elke kart voor de "live" tijdsopname die te allen tijde te volgen is op verschillende schermen. Mogelijkheid om ter plaatse een helm te gebruiken.

Prijs

karting
Outdoor Francorchamps 50 € per persoon

Racing Experience:
Qualificatie van 10 minuten en 20 minuten race
Vanaf 2 deelnemers

Welkom

Op de mooie kartbaan van Francorchamps gaat U een zeer spannende race beleven.


Verloop

Na aankomst en invulling van de papieren krijgt U elk een helm waarna de briefing volgt waarbij u de regels van het racen gaat leren en de verschillende vlagen die U tijdens het racen kunt zien gaat leren herkennen. Daarna starten de qualificatie rondes gedurende tien minuten om zo de starting grid te bepalen. Na de qualificatie word thet serieuzer met een race van 20 minuten waarbij u zal trachten de eerste plaats te bemachtigen.

© http://www.coo-adventure.com

Ardennen Avonturen Online Reserveren

Top Adventure

Petit Coo,4 - B-4970 Stavelot BELGIQUE
Tél +32 80 68 91 33 - Fax +32 80 68 91 39
XHTML CSS PHP © armedia.pro