FR | NL | DE

KLIMMEN - Abseilen

We kunnen deze spectaculaire en leerrijke activiteit organiseren op verschillende locaties. U zult samen met onze professionele instructeurs een ware ervaring beleven in een natuurlijke, outdoor omgeving. Onze instructeurs zullen U ook de verschillende veiligheidstechnieken aanleren en U uitleg geven over het juiste gebruik van het materiaal. We klimmen op natuurrots en bieden in functie van de locatie waar we zijn een vrije "rappel" aan voor nog meer sensatie. Deze activiteit gebeurd op een rustige manier in groepen van maximaal 18 deelnemers. Indien U met meer bent, dan kunnen we zorgen voor een wisselprogramma.

escalade_01   escalade_02   escalade_03   escalade_04
escalade_05 escalade_06 escalade_01

Materiaal

Uw veiligheid wordt gewaarborgd door een «Petzl» gordel die aan uw gestalte is aangepast, + een dubbele veiligheidskoord met een mousqueton (sluithaak) om U vast te maken aan de veiligheidskabels. Ook ontvangt U van ons een helm.

Prijs

klimmen - abseilen
+/- 2 h 30 45 € min. 12 pers.

Opties

Beschermoverall, broek en jas 3 €
Goed gevulde warme lunch vanaf 13€pp

Welkom

Na reservatie van deze activiteit, heeft U afspraak bij ons activiteitencentrum Coo Adventure, bovenaan de waterval van Coo, net naast het hotel "Le Baron". Hier bieden wij een ruime parking aan, een vestiaire en WC. Hier ontvangt U dan het routeplan om tot aan het 25km verder gelegen terrein te rijden. Op bepaalde dagen is het mogelijk dat onze gids U voorrijd. Vanuit Coo is het ongeveer 25 minuten rijden.

Verloop

Wij organiseren een zeer interessante ontdekkingsactiviteit op hoog niveau ! U zult de verschillende technieken leren betreffende de veiligheid en het correct gebruik van het materiaal, verder zullen onze instructeurs verschillende soorten knopen aanleren die U nodig kunt hebben. Nadat elke deelnemer volledig is uitgerust vertrekt U voor de verkenning en de beklimming van een stuk natuur rots, waarna U zult abseilen, ook voorzien we een zeer spectaculaire “rappel” (adembenemend !).

© http://www.coo-adventure.nl

Ardennen Avonturen Online Reserveren

Top Adventure

Petit Coo,4 - B-4970 Stavelot BELGIQUE
Tél +32 80 68 91 33 - Fax +32 80 68 91 39
Corporate groepen activiteiten Adrenaline Events