FR | NL | DE

Dropping

Bent U op zoek naar een leuke uitdaging voor uw groep ? Dan is een oriëntatie dropping zeker een passende activiteit. Naar gelang het aantal deelnemers worden jullie ingedeeld in verschillende teams die op een leuke manier onze streek zullen ontdekken en kennis maken met de locale bevolking en de cultuur... Uiteraard zorgen we voor een leuk competitie element.

dropping_01   dropping_02   dropping_03   dropping_04
dropping_05 dropping_06 dropping_01

Basic

Wij zorgen voor een mooie en leuke tocht doorheen de Amblève Vallei en dit vanaf ons activiteitencentrum Coo Adventure. Nadat onze instructeur de basis technieken van het kaartlezen heeft uitgelegd en U een aantal goede en nuttige tips gegeven heeft, zal onze bus uw team op een voor U onbekende plek afzetten. Dan is het aan jullie !
Uw doel : in eerste instantie zich weten te oriënteren aan de hand van een stafkaart en een kompas, waarna je in teamverband een zo logisch mogelijke weg zult moeten kiezen om de verschillende controle punten te vinden, hier moeten dan vragen worden beantwoord. Onderweg zal jullie creativiteit en inventiviteit getest worden… het is namelijk de bedoeling om een aantal vreemde voorwerpen terug te brengen…
Deze activiteit kan overdag, maar kan ook tijdens de avond van start gaan, het is uiteraard dan dat deze activiteit zijn echte wending neemt als je je moet oriënteren met behulp van fakkels. De tocht is ongeveer 7 à 8 km.

Prijs per persoon 10 €
Op een basis van minstens 8 personen.

Helico Drop

Een ware belevenis waar uw groep na lang over zal spreken, belangrijk is dat de inhoud van deze dropping een verassing moet blijven voor de deelnemers om het "wow" effect nog te vergroten! Vrijwel identiek aan onze "basic" dropping, alleen is het zo dat de deelnemers bij de start zullen worden opgepikt door onze helikopter! Jawel, de deelnemers zullen een fantastische en spectaculaire vlucht van ongeveer 5 à 6 minuten beleven over onze streek, waarna ze ergens worden gedropt.

Prijs per persoon 95 €
Op een basis van minstens 15 personen

Discovery Drop

Idem als de "basic" dropping maar met onderweg een controle punt waar we de teams opwachten met een leuke groepsopdracht naar keuze :
a) Proeven en herkennen van Belgische streekbieren en -kazen
b) Het reuze spinnenweb (« doe opdracht » gericht op teambuilding)
c) Harmony quiz (communicatie spel, gericht op een observatie)

Prijs per persoon 22 €
Op een basis van minstens 12 personen

Survival Drop

Idem als de "basic" dropping maar met onderweg een controle punt waar we de teams opwachten met een originele groepsopdracht die het competitie element zal opvoeren, namelijk het: vlotbouwen. Nadat de teams hun vlot hebben gebouwd, zullen ze een stuk water moeten oversteken om zo het vervolg van hun kaart te bemachtigen.

Prijs per persoon 28 €
Op een basis van minstens 12 personen.

Prijs

dropping
basic 10 €
discovery drop 22 €
survival drop 28 €
hélico drop 95 €

Opties

Beschermoverall, broek en jas 3 €
Goed gevulde warme lunch vanaf 13€pp

© http://www.coo-adventure.nl

Ardennen Avonturen Online Reserveren

Top Adventure

Petit Coo,4 - B-4970 Stavelot BELGIQUE
Tél +32 80 68 91 33 - Fax +32 80 68 91 39
XHTML CSS PHP © armedia.pro