FR | NL | DE

Challenge parcours

Het challenge touwenparcours is één van de leukste groepsactiviteiten die wij U kunnen aanbieden. In groep zult U samen met een instructeur verschillende soorten touwen- en nettenhindernissen moeten oversteken. Ook maakt U een afdaling van de 'deathride' (tokkelbaan) van zo'n 120 meter. U hoeft helemaal geen held te zijn om plezier te beleven aan dit programma!

challengeparcours_01   challengeparcours_02   challengeparcours_03   challengeparcours_04
challengeparcours_05 challengeparcours_06 challengeparcours_01

Materiaal

Uw veiligheid wordt gewaarborgd door een «Petzl» gordel die aan uw gestalte is aangepast, + een dubbele veiligheidskoord met een mousqueton (sluithaak) om U vast te maken aan de veiligheidskabels. Alle hindernissen zijn vervaardigd met metaal kabels die overtrokken zijn met nylon om een nog grotere kracht te garanderen en een prettig gevoel bij het aanraken ervan. Al onze installaties worden op regelmatige basis gecontroleerd en gekeurd door een erkend en volledig onafhankelijk agentschap.

Prijs

challenge parcours
regular 22 €
high rope 29 €

Regular: +/- 2 h 30, touwen + mijn
High Rope: +/- 3 h, touwen + mijn + deathride
Min. 1,45m

Opties

Beschermoverall, broek en jas 3 €
Goed gevulde warme lunch vanaf 13€pp

Welkom

Na reservatie van deze activiteit, heeft U afspraak bij ons activiteitencentrum CooAdventure, bovenaan de waterval van Coo, net naast het hotel "Le Baron". Hier bieden wij een ruime parking aan, een vestiaire en WC. We ontvangen er U in een privé domein waar al de verschillende hindernissen opgesteld staan.

Verloop

Eens aangekomen wordt uw groep verwelkomt door onze ervaren instructeurs. Nadat éénieder zijn individuele veiligheidsuitrusting ontvangen heeft en de gordels heeft omgedaan, vertrekt U in meerdere groepjes op pad met uw instructeur. Het gaat om een leuk parcours met verschillende soorten touwen- en nettenbruggen en hindernissen die langs een rivier liggen in de bomen. . Maar het grote moment van uw activiteit zal zeker de afdaling van de ‘deathride’ zijn… U zoeft dan langs een kabel van ongeveer 120m naar beneden..

© http://www.coo-adventure.nl

Ardennen Avonturen Online Reserveren

Top Adventure

Petit Coo,4 - B-4970 Stavelot BELGIQUE
Tél +32 80 68 91 33 - Fax +32 80 68 91 39
Corporate groepen activiteiten Adrenaline Events