FR | DE | DE

4x4 Jeep - Ardennen

Deze activiteit is een zeer uitzonderlijke en exclusieve belevenis die wij kunnen aanbieden voor groepen tot 32 deelnemers. Elk 4x4 voertuig biedt plaats aan 3 deelnemers en een instructeur. In elk voertuig is een instructeur om de bestuurder bij te staan waar nodig, maar U zult zelf, om beurten, aan het stuur zitten. We rijden een technisch parcours in verschillende delen van onze streek. U huurt het voertuig + instructeur voor een periode van minimum 2 uur. Aan U om te beslissen om U tijdens deze vier uur verschillende passagiers wilt laten mee rijden.

4X4 suzuki jimmy   4x4 jimmy   4x4   4x4
4x4 ardennes 4x4 suzuki ardennen tir_01

Materiaal

4x4 : Suzuki Jimmy. In functie van de gekozen datum en van de beschikbaarheid zullen wij U een selectie aanbieden van deze voertuigen. Ook het aantal deelnemers speelt mee.

Prijs

Vanaf 330€ per voertuig

4x4 Jeep
per pers. / vanaf op aanvraag

Opties

Beschermoverall, broek en jas 3 €
Goed gevulde warme lunch vanaf 13€pp

Welkom

Na reservatie van deze activiteit, heeft U afspraak bij ons activiteitencentrum Coo Adventure, bovenaan de waterval van Coo, net naast het hotel "Le Baron". Hier bieden wij een ruime parking aan, een vestiaire en WC. Het kan ook zo zijn dat wij deze activiteit opstarten van op het race circuit van Spa – Francorchamps, dit wordt U bij reservatie bevestigd.

Verloop

Wij bieden een « ontdekkings » activiteit aan met een langzame progressie doorheen een mooi en « off road » gebied. Het geheel wordt door een professioneel team begeleid in een leuke, interessante en vooral veilige sfeer! De volgende elementen komen aan bod :

• Het terrein-rijden en de Belgische wetgeving
• Technische principes: 2- of 4-wielaandrijving
• Uitleg over het kiezen van de versnellingen in 4x4 en het blokkeren van de differentiëlen
• Initiatie terrein-rijden
• Obstakels nemen zoals: hellingen, afdalingen, grachten, trappen, plassen, stromen

Onze ateliers functioneren op basis van 4 deelnemers per 4x4 jeep. In elke auto zit een instructeur om de "piloten" bij te staan waar nodig ...
We zullen voor 75% "off road" rijden over de meest modderige wegen van onze streek. Het is mogelijk dat de deelnemers ook gedeelte een "roadbook" zullen moeten lezen en zo de weg wijzen aan hun chauffeur. Bepaalde stukken zijn technisch zeer zwaar, maar vooral leuk om te doen!

© http://www.coo-adventure.nl

Ardennen Avonturen Online Reserveren

Top Outdoor Activiteiten

Petit Coo,4 - B-4970 Stavelot BELGIQUE
Tél +32 80 68 91 33 - Fax +32 80 68 91 39
Corporate groepen activiteiten Adrenaline Events